Üdvözöljük a

Vállaltirányítási rendszer bevezetése a Vas Megyei Kereskedelmi és Iparkamarában | Vas Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Vállaltirányítási rendszer bevezetése a Vas Megyei Kereskedelmi és Iparkamarában

 A GOP-2.2.1-11-2013-0463 pályázat keretében a Magyar Állam és az Európai Unió támogatásával.

GOP-2.2.1-11-2013-0463 

"A PEAS INTEGRÁLT VÁLLALATIRÁNYÍTÁSI RENDSZER  BEVEZETÉSE
  A VAS MEGYEI KERESKEDELMI ÉS IPARKAMARÁNÁL"

 

Köszönjük a

 

MAGYAR ÁLLAM és az

EURÓPAI UNIÓ támogatását.

 

A TÁMOGATÁS ÖSSZEGE  7,4 MILLIÓ FORINT

A TÁMOGATÁS MÉRTÉKE: 50%

 

A projekt tartalma: A Vas Megyei Kereskedelmi és Iparkamaránál 2014. 12.31-ig bevezetésre kerül a Gazdaságfejlesztési Operatív Program Vállalati folyamatmenedzsment és elektronikus kereskedelem támogatása tárgyú pályázat (Kódszám: GOP-2011-2.2.1) keretében a  2014-ben Magyar Termék Nagydíjat nyert PEAS Vállalatirányítási Rendszer.

A sajátos üzleti környezethez igazított, felhasználóbarát irányítási rendszer megkönnyíti az üzleti folyamatok (Feladat- és határidő-kezelő, ügyfélkapu, Szolgáltatások kezelése, eszközkezelés, beszerzés, CRM, értékesítés Partner nyilvántartás, kommunikáció, hírlevél küldés, Kontrolling, HR, Pénzügy, számlázás, Iktatás, elektronikus dokumentum tárolás és keresés) kezelését és átláthatóságát.

A fejlesztés keretében informatikai eszközök beszerzése is történik, mely lehetővé teszi a korszerű szoftverek igényeineknek megfelelő hardverkörnyezet biztosítását.

A projekt tervezett befejezési dátuma: 2014.12.31.