Versenyfelhívás dekoratőr, kirakatrendező szakmában

Szerző: Pesthy Zsuzsanna | 2019. október 22.

A BUDAPESTI KOMPLEX SZAKKÉPZÉSI CENTRUM a Magyar Kereskedelmi és Iparkamarával együtt várja azoknak a fiatal szakembereknek, szakközépiskolásoknak, végzős szakiskolai tanulóknak, technikusoknak, főiskolai és egyetemi hallgatóknak a jelentkezését, akik szívesen megmérettetnék tudásukat DEKORATŐR, KIRAKATRENDEZŐ SZAKMÁBAN az ifjú szakemberek Európa-bajnokságán, a EuroSkills Graz 2020 versenyen.

Olyan fiatalok jelentkezését várjuk, akik 1995. január 1. után születtek, de a jelentkezéskor 18. életévüket már betöltötték és vállalják:

  • a több fordulós válogatóversenyeken való részvételt,
  • a szakmai támogatók és a szakértők közreműködésével vezetett több hónapon át tartó felkészítést az általuk biztosított képzőhelyeken.

Hogyan lehet jelentkezni?

 A www.skillshungary.hu weboldalon a versenyezni szeretnék/jelentkezés menüpont alatt található online űrlap kitöltésével

 

http://skillshungary.hu/jelentkezes

Minden versenyzőnek szükséges megjelölnie a webes felületen egy szakmai felkészítőt, kísérő oktatót, aki vállalja, hogy egy egyszerű pontozási teszt sikeres teljesítése után, a zsűrizésben aktívan  részvt vesz.. Több versenyző jelölt ugyanazt a személyt delegálhatja a szakértői feladatra.

 

Jelentkezési határidő: 2019. november 8.