Üdvözöljük a

XXIX. ORSZÁGOS HR KONFERENCIA ÉS KIÁLLÍTÁS | Vas Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

XXIX. ORSZÁGOS HR KONFERENCIA ÉS KIÁLLÍTÁS

2019. március 5.

Az idei konferencia az élményjellegű megoldásokra épül: négy nagy blokkban, négy akkordban szeretnének a friss ismeretanyagot, tudást és élményként megélhető megoldásokat adni a konferencia résztvevőinek.

 

Kedves Egyesületi Tagjaink, régi és jövendőbeli Konferencialátogatóink, Érdeklődők!

 

Ezennel útnak indítjuk és meghirdetjük  a 29. ORSZÁGOS HR KONFERENCIÁT ÉS KIÁLLÍTÁST!

 

Az elmúlt években már többször beszéltünk arról, hogy vevői élmény munkavállalói élmény nélkül elképzelhetetlen Az élmény több, mint az elégedettség, több, mint az elkötelezettség!

Ezért az idei konferenciánkat az élményjellegű megoldásokra építettük: négy nagy blokkban, négy akkordban szeretnénk friss ismeretanyagot, tudást és élményként megélhető megoldásokat adni a konferencia résztvevőinek.

 

Büszkeséggel tölt el bennünket, hogy ismételten gazdag programot tudunk figyelmükbe ajánlani! EGY IGAZI HR ÉLMÉNYT! Az élményt, amely megítélésünk szerint minden munkahelyen összeköt, inspirál, teljesítményt növel.

 

A jelen és a jövő munkahelye már egészen más megoldásokat követel meg tőlünk. Élmény maga a vezető, de a vezetés is élmény kell, hogy legyen! Ehhez a HR szakma sokat adhat, tehet. A munkavállalói élmény egyre inkább a munkahely, a szervezet működésének legjobb indikátora, a mindennapokat meghatározó összetevők tudatos alakítása nélkül egy munkáltató sem lehet hosszú távon sikeres.

 

Várjuk a szakmai újdonságokra nyitott visszatérő és új látogatóinkat, vezetőket, HR vezetőket, kulcsmunkatársakat, a szakmában még kezdeti lépéseiket gyakorló kollegákat, menedzsmenttanulmányokat folytató hallgatókat.

 

A mostani konferenciára sok-sok hazavihető és alkalmazható élményt ígérünk, tartalmit és formait, tudatos network lehetőséget, játékos megoldásokat.

 

2019. MÁJUS 30. - 31. • HOTEL AZÚR, SIÓFOK

 

 

Részletek és regisztráció:

 

https://mailchi.mp/c5704ba5cd71/early-bird-jegyek-kaphatak-mtl-a-xxviii-orszgos-hr-konferencia-s-killtsra-vgleges-dtum-20180531-450091

 

Időpont: 2019. 05. 30. 10:00 - 2019. 05. 31. 16:00
Kapcsolódó anyagok: