Üdvözöljük a

Új hitelkonstrukciók állami támogatással az EXIM és az új Széchenyi Kártya Program konstrukcióinak bemutatása - ONLINE Konferencia | Vas Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Új hitelkonstrukciók állami támogatással az EXIM és az új Széchenyi Kártya Program konstrukcióinak bemutatása - ONLINE Konferencia

Szerző: Pesthy Zsuzsanna | 2020. május 14.

Ezúton tisztelettel meghívjuk Önt a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara, az EXIM és a KAVOSZ Zrt. együttműködésével szervezett webináriumra, melynek fő témái az EXIM, valamint a Széchenyi Kártya Program koronavírus gazdasági hatásait enyhítő legújabb termékei.

PROGRAMTERV

 

Moderátor:        Bódi László, az MKIK Nemzetközi Kollégiumának alelnöke

 

10.00-10:30        Finanszírozási és biztosítási lehetőségek a koronavírus gazdasági hatásainak enyhítésére , Szőcs Gábor, igazgató, Vezérigazgatói Kabinet, EXIM

 

10.30-11.00        Az új Széchenyi Kártya Program konstrukciók bemutatása , Krisán László, vezérigazgató, KAVOSZ Zrt.

 

11.00-11.30        Kérdések és válaszok

 

Részvétel feltételei

 

Jelentkezési határidő: 2020. május 20., szerda, 10:00 óra

 

A férőhelyek száma korlátozott, ezért a jelentkezéseket azok beérkezésének sorrendjében fogadjuk el.

A rendezvényen való részvétel ingyenes, de előzetes online regisztrációhoz kötött.

Az eseményre csak azon vállalkozások jelentkezését tudjuk elfogadni, amelyek a kamarai regisztrációs kötelezettségüknek eleget tettek.

A csatlakozáshoz szükséges linket és információkat 2020. május 20-án szerdán délután küldjük meg e-mailen a jelentkezőknek.

Adatkezelési és adatvédelmi tájékoztató

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK) tájékoztatja a résztvevőket, hogy a rendezvényen kép- és/vagy hangfelvétel készül(het). A résztvevő a rendezvényen való regisztrációjával, részvételével előzetes és kifejezett hozzájárulását adja ahhoz, hogy az MKIK a megadott személyes adatait kezelje, így ahhoz is, hogy a rendezvényen róla kép- és/vagy hangfelvétel készüljön, s ezeket az MKIK a rendezvényről szóló tájékoztatásaiban, valamint egyéb kiadványaiban és online felületein felhasználja.

Az MKIK tájékoztatja a résztvevőket, hogy a rendezvényen való részvétel biztosítása céljából megadott személyes adataik (név, aláírás, mobilszám, ímélcím, képmás és/vagy hangfelvétel) kezelésére az MKIK adatkezelési és adatvédelmi szabályzatában foglaltak az irányadók.

 

Regisztráció

Időpont: 2020. 05. 21. 10:00
Jelentkezés határideje: 2020. 05. 20. 10:00