Árképzés – költségvetés-készítés tanfolyam!

Szerző: Pesthy Zsuzsanna | 2018. szeptember 19.

Gyakorlat orientált, írásbeli beszámolóval záruló és az elsajátított szakmai ismeretekről elismerést nyújtó oktatási sorozat, amely szakavatott oktatókkal (Wéber László címzetes egyetemi docens, Molnár Miklós Konrád és Kuti Krisztina – TERC Kft.), valamint meghívott előadókkal (ÉVOSZ, MÉASZ, Pécsi Tudomány Egyetem, STRABAG Magyarország, VIV Zrt.) az építőipari árképzés és költségvetés-készítés témában kerül megrendezésre.

A képzés tematikája az Építési Vállalkozók Országos Szakszövetsége (ÉVOSZ) szakmai támogatásával, segítségével került összeállításra, a Nemzetgazdasági Minisztérium és az ÉVOSZ között 2017. november 24-én megkötött együttműködési megállapodásának sikeres szakmai végrehajtása érdekében.

Az építési folyamat során az építési beruházás eltervezésétől kezdve az épület átadásáig (de még a fenntartási és üzemeltetési időszak is ideszámítható) többször és több szempontból kell az árral, a költséggel foglalkozni, ezért nagyon fontos, hogy hozzáértő szakemberek foglalkozzanak e témával.

Következő tanfolyamunk időpontja: október 1-2. és október 8-9.

Ára: 89.900 Ft + áfa / fő.

Kedvezmény azonos költségviselő esetén: 2-4 fő 5%, 5 fő felett 10%.

A korlátozott létszám miatt kérjük, minél hamarabb adja le jelentkezését!

 

Ismert és népszerű képzéseinkről részletesen ide kattintva tájékozódhat.

Elérhetőségek:

Tel.: +36 1 422 2518

E-mail: oktatas@terc.hu