Üdvözöljük a

Magyar - Szlovén Üzleti Találkozó | Vas Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Magyar - Szlovén Üzleti Találkozó

A Szlovén Női Menedzserek Szövetsége (FAM) Magyarország Ljubljanai Nagykövetségének közreműködésével 2019. szeptember 25-én, szerdán üzleti találkozót szervez magyar partnerei részére a szlovéniai Podčetrtek városában, az Olimia Termálfürdőben. A találkozóra a 2017-ben Vonyarcvashegyen tartott magyar-szlovén üzletasszonytalálkozó folytatásaként kerül sor. 

A politikai képviselők részvételével tervezett esemény munkanyelve angol, fő témája pedig a digitalizáció és a körkörös gazdaság. Az előzetes programterv szerint a B2B találkozókat kínáló program a délutáni órákban, 13.00-14.00 óra körül veszi kezdetét és kulturális előadásokkal, kötetlen formájú kapcsolatépítési lehetőségekkel zárul az esti órákban. Szlovén oldalról a FAM 130 tagvállalatából közel 40 részvételére számítanak a szervezők.

 

Mindemellett a találkozó helyszínét biztosító Wellness Hotel Sotelia****S szálloda kedvezményes ajánlatot készített a találkozón részt vevő üzletasszonyok számára. Egy kétágyas szoba reggelivel 1 főre 80,50 EUR/éjszaka, egyágyas szoba reggelivel 116,50 EUR/éjszaka. A szálloda továbbá kedvezményes szállásajánlatot kínál azon résztvevők számára is, akik a találkozó mellett hosszabb időt szeretnének eltölteni az Olimia Termálfürdőben. A részletes szállásajánlatot a későbbiekben továbbítjuk az érdeklődőknek.

 

A találkozó iránt érdeklődő vállalkozók jelentkezését a trade.lju@mfa.gov.hu e-mail címre várjuk legkésőbb 2019. augusztus 10-ig.