Üdvözöljük a

Vizsgaelnökök, Vizsgajegyzők, Vizsgabizottsági tagok! | Vas Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Vizsgaelnökök, Vizsgajegyzők, Vizsgabizottsági tagok!

Szerző: Pesthy Zsuzsanna | 2018. január 30.

A Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Hivatal továbbképzéseket szervez vizsgaelnökök, vizsgabizottsági tagok és vizsgajegyzők részére.

 

1. Felkészítés szakmai vizsgaelnöki feladatok ellátására – kezdő

 

Idén először kerül megszervezésre felkészítő programunk azok részére, akik tervezik, hogy szakmai vizsgán elnöki feladatok ellátására pályázatot nyújtanak be, és még nem vettek részt szakmai vizsgán. A program célja, hogy a leendő vizsgaelnökök átfogó képet kapjanak a szakmai vizsgán ellátandó feladatokról.

Programunk blended képzésként valósul meg, amely egy távoktatásos és egy jelenléti részből áll. A felkészítésre jelentkezők a tananyag első részét elektronikusan kapják meg, melynek elsajátítása után tesztet kell kitölteni szintén elektronikusan, a jelenléti oktatás napjáig.

A felkészítés kétnapos, a részvétel beszámítható a háromévenként kötelező továbbképzésbe.

A felkészítés az alábbi időpontokban kerül megszervezésre:

  • 2018.02.26-27.
  • 2018.03.07-08.
  • 2018.04.04-05.

Vizsgaelnöki felkészítés programja

A kétnapos felkészítések részvételi költsége 25.000 Ft/fő, mely a szakmai programon kívül tartalmazza a kávé, ásványvíz és szendvicsebéd költségét is.

 

2. Szakmai vizsgaelnökök és vizsgabizottsági tagok továbbképzése – haladó

A program a gyakorlott vizsgaelnökök részére kíván segítséget nyújtani a 315/2013. (VIII. 28.) Kormányrendelet alkalmazásához vizsgán előfordult esettanulmányok feldolgozásával. A részvétel beszámítható a háromévenként kötelező továbbképzésbe.

 

Az alábbi időpontokban kerül megszervezésre:

  • 2018.02.27.
  • 2018.03.08.
  • 2018.04.05.

 Vizsgaelnöki továbbképzés programja

Jelentkezni az online jelentkezési lap kitöltésével lehet. A továbbképzések részvételi költsége 15.000 Ft/fő, mely a szakmai programon kívül tartalmazza a kávé, ásványvíz és szendvicsebéd költségét is.

 

3. Szakmai vizsgajegyzők felkésztő programja

A program a szakmai vizsgáztatás általános szabályain kívül kiemelten a vizsgajegyzők feladatairól ad tájékoztatást, továbbá segítséget nyújt a Törzslapnyilvántartási rendszer kitöltéséhez.

Az alábbi időpontokban kerül megszervezésre:

  • 2018.02.15.
  • 2018.03.27.
  • 2018.04.24.

Jegyzői felkészítés programja

Jelentkezni az online jelentkezési lap kitöltésével lehet. A program részvételi költsége: 6.500 Ft+ÁFA/fő, azaz 8.255 Ft/fő mely a részvételi költség a szakmai programon kívül tartalmazza a kávé és ásványvíz költségét is.

Kérjük, hogy a részvételi költséget azután szíveskedjenek átutalni, ha megkapták a részvételről a visszaigazoló, tájékoztató levelet.

A jelentkezések regisztrációja beérkezési sorrendben történik, maximum 50 fő jelentkezését tudjuk fogadni. Ha betelt a létszám, nem lesz elérhető a jelentkezési lap az online felületen. Megértését előre is köszönjük. Regisztrációval kapcsolatos információ: Leffler Adrienn szakreferens, e-mail: adrienn.leffler@nive.hu, telefon: 06 (1) 477 5966

 

Online jelentkezés, részletek: https://www.nive.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=889