Üdvözöljük a

Vendéglátós szakmák a nemzetközi szakmai versenyeken | Vas Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Vendéglátós szakmák a nemzetközi szakmai versenyeken

Szerző: Pesthy Zsuzsanna | 2016. január 25.

Felhívjuk a képző intézmények, gazdálkodó szervezetek figyelmét, hogy a nemzetközi versenyekre nevezett szakmák köre bővült a cukrász, pincér és szakács versenyszámokkal.

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara a korábbiakban meghirdetett szakmákon kívül szakács, pincér és cukrász szakmában is várja azoknak a fiatal szakembereknek, szakmunkásoknak, technikusoknak, főiskolai és egyetemi hallgatóknak, szakközépiskolásoknak és végzős szakiskolai tanulóknak a jelentkezését, akik szívesen megméretnék tudásukat a EuroSkills, illetve WorldSkills nemzetközi versenyeken az ifjú szakemberek Európa Bajnokságán, 2016-ban a svédországi Göteborgban, illetve a „szakmák olimpiájának” is nevezett világbajnokságon 2017-ben Abu Dhabiban.

Cukrász szakmában jelenleg csak WorldSkills versenyre lehet jelentkezni, mivel az EuroSkills versenyszámai között nem szerepel.

Jelentkezési határidő: 2016. február 8.

A versenyen való részvétel feltétele:

 EuroSkills 2016:     betöltött 18. év,felső korhatár, a verseny évében betöltött 24. év (1992-ben és utána születettek).

WorldSkills 2017 :  betöltött 18. év, felső korhatár, a verseny évében betöltött 22. év (1995-ben és utána születettek).

 EuroSkills 2018 : betöltött 18. év,felső korhatár, a verseny évében betöltött 24. év (1994-ban és utána születettek)

Olyan fiatalok jelentkezését várják, akik vállalják:

  • a több fordulós válogatóversenyeken való részvételt.
  • a szponzorok és szakértők közreműködésével vezetett több hónapon át tartó felkészítést az általuk biztosított képzőhelyeken.

A versenyekkel kapcsolatban további információt a www.skillshungary.hu  honlapról, vagy a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara nemzetközi versenyek szervezésével foglalkozó munkatársaitól, a szakmák, versenyszámok szponzoraitól tudhat meg.

 

Jelentkezni a versenyre a www.skillshungary.hu   címen található elektronikus jelentkezési lap és mellékleteinek kitöltésével lehet.

 

Versenyfelhívás: http://skillshungary.hu/wp-content/uploads/2016/01/ES-WS_válogató_versenyfelhívás5.pdf

 

Kapcsolódó anyagok: