Üdvözöljük a

Tűzvédelmi szakvizsga | Vas Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Tűzvédelmi szakvizsga

2016. november 24.

A tűzvédelmi szakvizsgával és továbbképzéssel kapcsolatos 45/2011. (XII. 7.) BM rendeletnek megfelelően a Hegesztők és az építőipari tevékenység során nyílt lánggal járó munkát végző és az ő munkájukat közvetlen irányító szakembereknek tűzvédelmi szakvizsgát szervezünk.

 

A Vas Megyei Kereskedelmi és Iparkamara felkészítést és vizsgáztatást a Belügyminisztérium Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatósága által regisztrált képzésre és vizsgáztatásra jogosult képzőjével együttműködve végzi.

 

A szakvizsgára felkészítő tanfolyam és a vizsga időpontja:        2016. december 16.

Jelentkezési határidő:          2016. december 2. (szerda)

 

A felkészítő tanfolyamot részben távoktatás keretében tartjuk. A felkészüléshez a jelentkezők részére a vizsgát megelőzően legalább kettő héttel tananyagot biztosítunk és a vizsga napján a vizsgát megelőzően 3 órás rendszerező ismétlés keretében segítjük az eredményes felkészülést, melyet 1 órás vizsga követ.

A tanfolyam és vizsgadíja:     kamarai tagoknak:                    14.000,- Ft/fő+ÁFA

                                                    nem kamarai tagoknak:          17.000,- Ft/fő+ÁFA

 

A tanfolyami és vizsgadíjat a jelentkezést követően Kontics Sándor oktatásszervező által kiállított számla alapján a tanfolyam és a vizsga napján köteles a jelentkező vagy munkáltatója a helyszínen készpénzben megfizetni. A képzési és vizsgadíj megfizetése a vizsgán való részvétel feltétele.

 

Amennyiben a szakvizsgájuk érvényessége ez évben lejárt, vagy lejár és ajánlatunk megfelel, Önöknek a mellékelt jelentkezési lapot a kamaránk címére a megadott határidőig visszaküldeni szíveskedjék.

Címünk: 9700 Szombathely, Honvéd tér 2.  E-mail: bauer.eva@vmkik.hu ; Fax.: 94/316-936

 

Bővebb információ: 94/501-857 vagy 94/501-859 telefonszámokon kérhető.