Üdvözöljük a

Tanulószerződés kötési szándék bejelentési határideje: 2019. március 31. | Vas Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Tanulószerződés kötési szándék bejelentési határideje: 2019. március 31.

2019. február 25.

A Vas Megyei Kereskedelmi és Iparkamara céljai és feladatai között szerepel – a kamarai garanciavállalás törvényi szabályozásának való megfelelés mellett – a tanulók külső gyakorlati helyen történő elhelyezésének és a tanulószerződés megkötésének elősegítése.

Ennek hatékony megvalósítása érdekében és az Szt. 47. § (1) bekezdésének értelmében kamaránk felméri a gazdálkodó szervezetek tanulófoglalkoztatási szándékát. Amennyiben képezni kívánnak a 2018/2019-es tanév összefüggő szakmai gyakorlatától, vagy a 2019/2020-as tanévtől kezdődően nappali rendszerű iskolai vagy nappali/esti/levelező munkarendben megvalósított felnőttoktatásban, úgy kérjük, hogy 2019. március 31-ig a mellékelt Igénybejelentő nyomtatvány megküldésével jelezzék tanulóképzési szándékukat!

 

Az Igénybejelentő nyomtatványt a Vas Megyei Kereskedelmi és Iparkamara (9700 Szombathely, Honvéd tér 2.) címére kérjük megküldeni.

 

Tájékoztatás céljából a beérkezett Igénybejelentő nyomtatványok másolatait a megjelölt szakképesítésben érintett iskolák számára is továbbítjuk.

 

Kérdés esetén kamaránk tanulószerződéses tanácsadói adnak felvilágosítást.

Csatolt állományok: