Üdvözöljük a

Tanulószerződés kötési szándék bejelentési határideje: 2018. március 31. | Vas Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Tanulószerződés kötési szándék bejelentési határideje: 2018. március 31.

2018. március 1.

A Vas Megyei Kereskedelmi és Iparkamara céljai és feladatai között szerepel - a kamarai garanciavállalás törvényi szabályozásának való megfelelés mellett – a tanulók külső gyakorlati helyen történő elhelyezésének és a tanulószerződés megkötésének elősegítése.

Ennek hatékony megvalósítása érekében és az Szt. 47. § (1) bekezdésének értelmében kamaránk felméri a gazdálkodó szervezetek tanulófoglalkoztatási szándékát. Amennyiben képezni kívánnak a 2017/2018-as tanév egybefüggő szakmai gyakorlatától, vagy a 2018/2019-es tanévtől kezdődően nappali rendszerű iskolai vagy nappali/esti/levelező munkarendben megvalósított felnőttoktatásban, úgy kérjük, hogy 2018. március 31-ig a kamarai Igénybejelentő nyomtatvány megküldésével jelezzék tanulóképzési szándékukat!

 

 

Az Igénybejelentő nyomtatványt a Vas Megyei Kereskedelmi és Iparkamara (9700 Szombathely, Honvéd tér 2.) címére kérjük megküldeni.

 

A dokumentum az alábbi linken elérhető, illetve letölthető kamaránk honlapjáról.

http://www.vmkik.hu/hu/szakkepzes-mesterkepzes/tanuloszerzodes-11107

 

 

A beérkezett Igénybejelentő nyomtatványok másolatait a megjelölt szakképesítésben érintett iskolák számára is továbbítjuk tájékoztatás céljából.

 

Kérdés esetén kamaránk szakképzési tanácsadói adnak felvilágosítást.