Üdvözöljük a

Tanulószerződés kötési szándék bejelentési határideje: 2017. március 31. | Vas Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Tanulószerződés kötési szándék bejelentési határideje: 2017. március 31.

Szerző: Vargáné Krug Ágnes | 2017. február 10.

A Vas Megyei Kereskedelmi és Iparkamara céljai és feladatai között szerepel - a kamarai garanciavállalás törvényi szabályozásának való megfelelés mellett – a tanulók külső gyakorlati helyen történő elhelyezésének és a tanulószerződés megkötésének elősegítése.

Ennek hatékony megvalósítása érdekében és az Szt. 47. § (1) bekezdésének értelmében kamaránk felméri a gazdálkodó szervezetek tanulófoglalkoztatási szándékát, amennyiben képezni kívánnak a 2016/2017-es tanév egybefüggő szakmai gyakorlatától, vagy a 2017/2018-as tanévtől kezdődően nappali rendszerű iskolai vagy nappali/esti/levelező munkarendben megvalósított felnőttoktatásban.

Területi kamaránk ezért felhívja minden gyakorlati képzést vállaló/vállalni kívánó szervezet figyelmét, hogy 2017. március 31-ig az Igénybejelentő nyomtatvány megküldésével jelezzék tanulóképzési szándékukat!

A dokumentumot a Vas Megyei Kereskedelmi és Iparkamara (9700 Szombathely, Honvéd tér 2.) címére kérjük megküldeni, mely megtalálható a honlapunkon és letölthető az alábbi linkről:

 

http://www.vmkik.hu/hu/szakkepzes-mesterkepzes/tanuloszerzodes-11107

 

További információért kérem, forduljon bizalommal szakképzési tanácsadóinkhoz.