Üdvözöljük a

Szakképzési Díj pályázat Német- Magyar Kamara 2015 | Vas Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Szakképzési Díj pályázat Német- Magyar Kamara 2015

Szerző: Pesthy Zsuzsanna | 2015. november 2.

A Német- Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara (DUIHK) felhívással fordul a vállalatokhoz, közintézményekhez, civil és társadalmi szervezetekhez, valamint magánszemélyekhez, hogy vegyenek részt a 2015-es Szakképzési Díjra kiírt pályázaton.

A Német- Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara a 2013-ban alapított Szakképzési Díj pályázatot ismét kiírta, várja a magyarországi szakképzésben aktívan közreműködő szervezetek – vállalatok, iskolák, kamarák, civil szervezetek- jelentkezését, függetlenül attól, hogy tagjai-e a Kamaráknak. E díj azon kiemelkedő projekteket és kezdeményezéseket méltatja, melyek jelentős mértékben és példaértékű módon segítik elő a gyakorlatorientált szakképzést Magyarországon. A díj célja, hogy ösztönözze a magyarországi szakképzési rendszer fejlesztését.

 

A DUIHK Szakképzési Díját három kategóriában ítélik oda:

  • Motiváció

E kategóriában azon kezdeményezések kaphatnak díjat, melyek a szakképzés társadalmi elismerésének növelését mozdítják elő, kiemelve e képzési forma hosszú távú előnyeit mind a tanulók, mind a vállalatok, illetve a társadalom szempontjából.

  • Kooperáció

E kategóriában azon projektek kerülnek megmérettetésre, melyek keretében a szakképzés különböző szereplői példaértékű együttműködést alakítanak ki, javítva ezzel a képzés minőségét és hatékonyságát.

  • Innováció

E kategóriában azon kezdeményezések és megoldások versenyezhetnek, melyek új módszerekkel, eljárásokkal és eszközökkel gazdagítják a szakképzést, hozzájárulva a képzési eredmények javításához.

Határidők: a a-pályázatok benyújtása:2015. október 7.-december 11.

A pályázatok elbírálása: 2015. december 14 – 2016. február 1.

A díjazottak kihirdetése, átadó ünnepség: 2016. március 3.

 

Részletek, adatlapok: http://szakkepzesidij.hu/letoltesek/