Üdvözöljük a

Megváltozott az elnöki, tagi és szakértői pályáztatás eljárásrendje | Vas Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Megváltozott az elnöki, tagi és szakértői pályáztatás eljárásrendje

Szerző: Vargáné Krug Ágnes | 2017. február 15.

A Vas Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Oktatási Bizottsága a 2017. február 2-i ülésén határozatot hozott a Kamarai ellenőri szakértői névjegyzékbe, a Szintvizsga elnöki névjegyzékbe, a Szakmai vizsgabizottsági tagi névjegyzékbe, valamint a Mestervizsga elnöki és tagi névjegyzékbe történő felvétel eljárásrendjéről.

A 3/2017. (II.02.) Oktatási Bizottsági határozat részletezi a felvételi eljárásrendek szabályait. A legfontosabb változások a következők.

A kamarai ellenőri szakértői pályázatokat a VMKIK képzésért felelős vezetője – a kamara főtitkárának jóváhagyásával - negyedévente bírálja el, a pályázat eredményről a kamara írásban küld tájékoztatást a pályázók részére.

A szintvizsga elnöki és szakmai vizsgabizottsági tagi pályázatokat a VMKIK Oktatási Bizottsága évente kétszer, március és szeptember hónapokban bírálja el, a pályázat eredményről a kamara írásban küld tájékoztatást.

A mestervizsga-bizottság elnöki és tagi pályázatok bírálata és az elnöki pályázatok esetében az MKIK felé történő javaslat megtétele a VMKIK Oktatási Bizottságának feladata és hatásköre, melyre évente egyszer, február hónapban kerül sor. 

Alapvető változás, hogy új elnöki és tagi pályázati kérelem esetén személyes meghallgatáson kell a pályázónak részt vennie.

Az új pályázati kiírásokról és kapcsolódó dokumentumaikról tájékozódhat kamaránk honlapján.