Üdvözöljük a

Kisinas tábor | Vas Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Kisinas tábor

2018. május 10.

Kisinas tábort szervez a Vas megyei Kereskedelmi és Iparkamara  2018. június 18-22-ig.  Várjuk azon 6-7. osztályos tanulók jelentkezését, akik egy izgalmas, eseménydús hetet töltenének velünk.

 

 

 

 

 

 

 

 

Azoknak a diákoknak ajánljuk ezt a tábort, akik szeretnének magukról és képességeikről valóságos képet kapni  különböző önismereti, csapatépítő játékokkal. A tábor során a gyerekeknek lehetőségük lesz a különböző foglalkozások megismerésére, képességeik fejlesztésére, hiszen ki is próbálhatják magukat az adott szakmában. A műhelyfoglalkozások, üzemlátogatások, és tanműhely látogatások során garantáltan találni fog minden diák kedvére valót! A tábor a korábbi évekhez hasonlóan idén is ingyenes,az utaztatás és a gyerekek meleg ebédje ugyan úgy, mint a táborban felhasznált anyagok, a közös tábori poló,a kirándulások. A gyerekek testiépségéről a tábor ideje alatt szakképzett elsősegélynyújtó gondoskodik.

 

A Tábor bázisa a Szombathelyi Műszaki Szakképzési Centrum épülete lesz. A Kisinas táborral kapcsolatos további információért keressék Csáki Ivett pályaorientációs tanácsadót (Vas Megyei Kereskedelmi és Iparkamara) az alábbi elérhetőségeken:

Tel.: +36 94 506-649

Mobil: +36 30 732 5341

Fax: +36 94 316 936

E-mail: csaki.ivett@vmkik.hu

Jelentkezési lap és szülői nyilatkozatok elérhetőek a mellékletben. A kitöltött jelentkezési lapot a csaki.ivett@vmkik.hu  email címre kérjük elküldeni.

 

A tábor az Interreg V-A Szlovénia-Magyarország Együttműködési Program 2014-2020 „Right Profession 2” elnevezésű, SIHU54 projektszámot viselő projekt keretében valósul meg.