Üdvözöljük a

Magyar Termék Nagydíj, 2016 | Vas Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Magyar Termék Nagydíj, 2016

Szerző: Pesthy Zsuzsanna | 2016. március 22.

19. alkalommal hirdették meg a Magyar Termék Nagydíj Pályázatot, amely hazánk legrangosabb minősítő rendszere. Olyan gazdasági társaságok, szervezetek jelentkezhetnek áruikkal és szolgáltatásaikkal, amelyek elkötelezettek a magas minőség, az innováció, a fogyasztóközpontúság, az érték iránt.

A meghirdetett 38 pályázati főcsoport érinti többek között a vendéglátást, az építő- és élelmiszeripart, szabadidős tevékenységeket, az orvostechnikai- és kozmetikai szegmens, vagy akár a bútor- és ruházati termékek gyártását.

 

A Magyar Termék Nagydíj pályázati rendszer a Kiírói Tanács jóvoltából, a Közbeszerzési Hatóság, a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala, a Nemzetgazdasági Minisztérium és a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium szakmai támogatásával valósul meg.

 

Az idén 38 főcsoportban írták ki a pályázatot, amelyek érintik többek között az élelmiszeripart, az építőipart, a szabadidő kulturált eltöltését, a bútorgyártást, a ruházati cikkek előállítását. A pályázaton részt vehet Magyarországon, illetve a Kárpát-medencében gyártott, forgalmazott termék, vagy termékcsalád, illetve a hozzá kapcsolódó szolgáltatás, vagy önálló szolgáltatás.

 

Jelentkezni 2016. május 20-áig lehet, a díjazottak egy évig díjmentesen viselhetik a Magyar Termék Nagydíj tanúsító védjegyet nyertes termékeiken, szolgáltatásaikon. Az ünnepélyes eredményhirdetésre 2016. szeptember elején a Parlament Felsőházi termében kerül sor.

 

A teljes pályázati felhívás és eljárásrend a http://www.termeknagydij.hu  honlapon található meg.