Üdvözöljük a

GINOP 3.2.1. nyílt nap | Vas Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

GINOP 3.2.1. nyílt nap

2016. április 1.

A Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program prioritásainak kiemelt célja a vállalkozások versenyképességének javítása. A hazai kkv-k jelenleg még korlátozottan használják a korszerű infokommunikációs technológiákat és megoldásokat, amelyek a versenyképesség és jövedelemtermelés fontos elemei. A hazai kkv-k - különös tekintettel a mikro- és kisvállalkozások - innovatív szemléletének és naprakész üzleti tudásának növelése, az infokommunikációs technológiák (IKT) eszközök és alkalmazások készségszintű és professzionális használatának, vagyis a vállalkozások elektronikus gazdaságba történő beilleszkedésének javítása elengedhetetlen nemzetgazdasági szempontból.

A pályázat a vállalkozások hatékonyságát és jövedelemtermelő képességének erősítését kívánja elősegíteni az infokommunikációs megoldások hatékony alkalmazása révén a belső vállalati üzleti folyamatokban, illetve a hazai KKV-k elektronikus kereskedelmi forgalmának növelése a vállalaton kívülre irányuló és a vállalkozások közötti üzleti folyamatok javításával elektronikus értékesítést támogató infokommunikációs megoldások terjesztése révén.

A pályázat keretében egy olyan program támogatása a cél, melynek segítségével növekedik a hazai, kevésbé fejlett régiókban működő kkv-k döntéshozóinak, tulajdonosainak, vezetőinek tudása az IKT eszközök felhasználhatóságáról és az abban rejlő üzleti előnyökről.

A projekt legfontosabb, kiemelt eleme a beszállítói, partneri hálózat kiépítése, ezért a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara a potenciális beszállítók – IKT megoldás szállítók – részére nyílt napot szervez 2016. április 12-én 13.00 órától 15.00 óráig, az MKIK 10. emeleti 1001-es tárgyalójában.

A projektről és a nyílt napról bővebb információt a mellékelt levélben olvashat.

 

Csatolt állományok: