Üdvözöljük a

Vállalkozz digitálisan! Információs nap Szombathelyen | Vas Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Vállalkozz digitálisan! Információs nap Szombathelyen

2016. szeptember 6.

Versenyképesnek maradni, fejlődni ma már az informatikai eszközök, programok alkalmazása nélkül elképzelhetetlen. Sokan nem ismerték még fel az informatikai tudásban rejlő lehetőségeket. Nekik szeretnénk segíteni a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK) által életre hívott Modern Vállalkozások Programja! – Vállalkozz digitálisan! projekt körmendi rendezvényével.

Informatikai fejlesztés egy karnyújtásnyira!

 

 

Helybe hozzuk Önnek a jövő megoldásait. Jöjjön el 2017. március 28-án szombathelyi rendezvényünkre, ahol információkat szerezhet a legújabb digitális technológiákról.

 

Használja ki a XXI. század informatikai megoldásait vállalkozásában! Hallgassa meg előadásainkat, beszélgessen kiállítóinkkal!

 

Segítünk Önnek megismerkedni a legújabb szoftverekkel, alkalmazásokkal, tájékozódhat a kizárólag a programban elérhető kedvezményes ajánlatokról is. Segítünk az informatikai lehetőségek tengeréből kiválasztani a legjobbat.

 

Korszerűsítse informatikai rendszerét, fejlessze online megjelenését, használja ki az internet nyújtotta lehetőségeket, és mindezt akár európai uniós pályázati forrásból!

Pályázzon informatikai (GINOP-3.2.2) fejlesztésre – akár 24 millió forint vissza nem térítendő támogatást is kaphat!

 

Szerezze meg Ön is a Digitálisan Felkészült Vállalkozás minősítést, melynek birtokában a vissza nem térítendő támogatás mértéke plusz 5%-kal magasabb a GINOP-3.2.2 pályázatban.

 

Vegyen részt Ön is a Modern Vállalkozások Programja – Vállalkozz digitálisan! projekt információs napján és használja ki a benne rejlő lehetőségeket!

 

Részletes program és jelentkezés a http://vallalkozzdigitalisan.hu/esemenyek/esemeny.html?cid=169oldalon.

 

Megtisztelő részvételére feltétlenül számítunk!

 

Vas megyei IKT tanácsadó: Nagy Tibor

+36-20-942-2112

Email: nagy.tibor@ginop-mkik.hu

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A program a GINOP-3.2.1-15-2015-00001 „Infokommunikációs motivációs, szemléletformáló és kompetenciafejlesztő program kkv-knak” című projekt keretein belül valósul meg.

Helyszín:
Időpont: 2017. 03. 28. 10:00 - 2017. 03. 28. 14:00