Üdvözöljük a

Üzletfejlesztés és terjeszkedés német nyelvterületen | Vas Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Üzletfejlesztés és terjeszkedés német nyelvterületen

Szerző: Pesthy Zsuzsanna | 2018. május 31.

Kamaránk tréninget szervez azon cégeknek, akik szeretnének német nyelvterületen terjeszkedni, osztrák és német partnerekkel üzleti, beszállítói kapcsolatot kiépíteni.

A rendezvény helye: Vas Megyei Kereskedelmi és Iparkamara székháza (9700 Szombathely, Honvéd tér 2.)

 

A rendezvény ideje: 2018. jún.11. 10:00-16:00

 

A kifejezetten gyakorlati megközelítésű rendezvény betekintést ad a német nyelvű piacok és a külpiacra lépés rejtelmeibe és tájékoztatást nyújt az osztrák és német nyelvű üzleti kultúrával, továbbá az osztrák és német partnerek elvárásaival kapcsolatban.

A tréning során ismertetésre kerülnek a németországi és ausztriai expanzió legfontosabb – és egyben kihagyhatatlan - lépései, a költséghatékony, de mégis eredményes üzletszerzési megoldások, és azok a hibák, amelyeket az üzletfejlesztés, pozícionálás vagy az árstratégia készítése során a kkv-k vezetői a leggyakrabban el szoktak követni.

A tréning gyakorlati útmutatót nyújt az osztrák és németországi tárgyalásokhoz és a „hideg”-megkeresésekhez, továbbá a kapcsolatápoláshoz.

A tréning után lehetőség nyílik kötetlen beszélgetésre, személyes konzultációra.

 

Előadónk:

Dr. Csordás Ferenc Károly, Németországban végzett közgazdász és jogász, a német piacok szakértője, közel egy évtizedet élt és dolgozott Németországban gazdasági területen, majd hazatérte után egy német tulajdonú multinacionális vállalatnál dolgozott üzletfejlesztési területen. Ezután alapította az Ungarnconsulting Kft-t, mely egyrészről hazai KKV-kat támogat német és osztrák piacra lépésük során, másrészről osztrák és német cégek üzletfejlesztését támogatja a hazai piacon. Tagja a Svájci- Magyar Kereskedelmi Kamarának, stratégiai tanácsadója a Vas Megyei Kereskedelmi és Iparkamarának és főtitkára a kiváló külügyi és külgazdasági kapcsolatokkal bíró Magyar- Bajor Baráti Társaságnak.

 

A rendezvényen való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. A rendezvényen résztvevők száma a tréning hatékonysága miatt korlátozott, 15 fő tudunk fogadni a jelentkezés sorrendjében.

 

Kérjük, részvételi szándékát jelezze legkésőbb 2018. június10-ig az alábbi elérhetőségeken: regionet.vmkik@gmail.com vagy szigethy.peter@vmkik.hu

 

Szeretettel várja Önt a Vas Megyei Kereskedelmi és Iparkamara!

Időpont: 2018. 06. 11. 10:00 - 2018. 06. 11. 16:00
Jelentkezés határideje: 2018. 06. 10. 20:00