Üdvözöljük a

Szlovén-Magyar Gazdasági Fórum | Vas Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Szlovén-Magyar Gazdasági Fórum

2019. február 14.

A Zala Megyei Kereskedelmi és Iparkamara a Muravidéki Gazdasági Kamarával, a Lendvai Főkonzulátussal és a Szlovén Köztársaság Szentgotthárdi Főkonzulátusával, a Vas Megyei Kereskedelmi és Iparkamarával, valamint a Közép- európai Gazdaságfejlesztési Hálózat Nonprofit Kft-vel együttműködve Szlovén-Magyar Gazdaságfejlesztési Fórumot és Üzletember-találkozót szervez 2019. március 26-án (kedd) az alsómaráci (Moravske Toplice) Vivat Hotelben.

 

A fórum prioritásai között szerepel az élelmiszeripar, a turizmus, a geotermia, a fémmegmunkálás és a logisztika. A rendezvénnyel elsősorban a határmenti régió tőkeerős és exportképes vállalkozásait kívánjuk megcélozni, természetesen a két ország többi cégét sem kizárva. Előzetes felméréseink szerint a fórumon 15-20 szlovén és ugyanennyi magyar cégre, azaz 80-100 üzletember részvételére számíthatunk.
E rendezvénnyel segítséget kívánunk nyújtani a kétoldalú gazdasági folyamatok létrejöttéhez, esetleges megújításához.

A rendezvényt szlovén oldalról a Szlovén Gazdaságfejlesztési és Technológiai Minisztérium, magyar oldalról a Külgazdasági és Külügyminisztérium is támogatja.
A fórumon részt vesz és köszöntő beszédet mond Aleš Cantarutti, a Szlovén Gazdaságfejlesztési és Technológiai Minisztérium államtitkára, valamint Magyar Levente a Külgazdasági és Külügyminisztérium államtitkára. 

Ezúton tisztelettel meghívom Önt a Szlovéniában megrendezésre kerülő Gazdasági Fórumra, melynek hivatalos meghívóját és az ahhoz kapcsolódó céginformációs lapot a csatolmányban találja.

 

 

Kérjük részvételi szándékát és a kitöltött céginformációs lapot 2019. február 25-ig, a vmkik@vmkik.hu e-mail címre visszaküldeni szíveskedjék.

Időpont: 2019. 03. 26. 09:30 - 2019. 03. 26. 14:30
Jelentkezés határideje: 2019. 02. 25. 16:00