Üdvözöljük a

FÓKUSZBAN AZ EKÁER SZABÁLYOK | Vas Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

FÓKUSZBAN AZ EKÁER SZABÁLYOK

2019. április 10.

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal Vas Megyei Adó- és Vámigazgatósága a Vas Megyei Kereskedelmi és Iparkamarával együttműködve FÓKUSZBAN AZ EKÁER SZABÁLYOK címmel tájékoztató fórumot szervez az EKÁER rendszerben érintett vállalkozások számára.

A fórum lehetőséget teremt minden olyan gyakorlati kérdés megvitatására, amely a mindennapi munkavégzés során vállalkozásuknál ebben a témában nehézséget okozhat.

Ha kérdései, problémái vannak pl.

-          a bejelentett személyek vagy tevékenységek körének meghatározását,

-          a módosításokat, változáskezelést,

-          a kockázatos termékeket,

-          a kockázati biztosítékot,

-          a mentességeket,

-          a jogkövetkezményeket, szankciókat,

-          vagy akár az EKAER tekintetében felmerülő egyéb kérdéseket illetően,

küldje el 2019. április 30-ig kérdéseit előzetesen részünkre a mellékelt jelentkezési lap felhasználásával, majd jöjjön el a 2019. május 14-én 14.00 órakor, a kamara székházában (9700 Szombathely, Honvéd tér 2.) tartandó rendezvényre. Az Adó és Vámigazgatóság szakemberei már az Ön kérdéseit is figyelembe véve tartják meg tájékoztatójukat, segítik a jogszabályi értelmezést, a kérdések tisztázását.

Az előadáson való részvétel díjtalan, de előzetes jelentkezéshez kötött. A jelentkezéseket a beérkezés sorrendjében, a konferencia terem befogadóképességének függvényében tudjuk elfogadni. Jelentkezési határidő: 2019. április 30.

Jelentkezni a mellékelt jelentkezési lap kitöltésével és a Vas Megyei Kereskedelmi és Iparkamara részére történő eljuttatásával lehet.

Időpont: 2019. 05. 14. 14:00 - 2019. 05. 14. 16:00
Jelentkezés határideje: 2019. 04. 30. 15:00