Üdvözöljük a

Új épületbe költözik a kamara ügyfélszolgálata | Vas Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Új épületbe költözik a kamara ügyfélszolgálata

Szerző: Pesthy Zsuzsanna | 2018. április 11.

Tisztelt Ügyfeleink!

A Vas Megyei Kereskedelmi és Iparkamara május 2-tól (szerda) a Honvéd téren lévő székháza helyett új helyszínen, az ÉGÁZ egykori, Rákóczi utca – Légszeszgyár utca sarkán fekvő ügyfélszolgálatán, a megszokott ügyfélfogadási időben, várja szeretettel és tisztelettel a vállalkozókat, a szülőket, tanulókat, minden kedves érdeklődőt, Vas megyei lakost.

Ügyfélszolgálatunkon a vállalkozók nem csupán a különböző regisztrációkhoz kapcsolódó ügyeiket intézhetik, de ugyanitt kérhetik továbbra is az okmányhitelesítést, kaphatnak tájékoztatást és segítséget a Széchenyi kártya, valamint további hiteltermékek igénybevételével kapcsolatosan. Itt intézhetik panaszos ügyeiket is.

Tanulószerződésekkel, mestervizsgával kapcsolatos ügyintézésben, de pályaválasztási és szakmai tanácsadással is várjuk az érdeklődőket, diákokat, vállalkozókat és szülőket egyaránt.

Segítséget kérhetnek a gazdálkodó szervek gazdaság- és kereskedelemfejlesztési ügyekben, pályázatfigyelésben, adózási, üzleti tanácsadásban, határon átnyúló szolgáltatás terén.

A költözés miatt 2018. április26-27-én kamaránk zárva tart, ügyfélfogadás nem lesz.

Megértésüket köszönjük!

 

Tehát 2018. május 2-tól új ügyfélszolgálati helyszínen várjuk Önöket!

 

Vas Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

ÜGYFÉLSZOLGÁLATA   

9700 Szombathely, Rákóczi Ferenc u. 23.

 

Ügyfélfogadási idő:

Hétfő: 08:00-13:00, 14:00-18:00

Kedd- péntek: 08:00-13:00