Üdvözöljük a

Új alelnök a Vasi Kamarában | Vas Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Új alelnök a Vasi Kamarában

Szerző: Pesthy Zsuzsanna | 2017. november 23.

Kiss Zsoltné, Katalin lett a kamara Ipari tagozatának vezetője, egyben a VMKIK alelnöke.

2017. november 10-én a Vas Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Ipari Tagozatának Küldöttgyűlése egyhangú szavazással Kiss Zsoltnét, a MAM-Hungária Kft. ügyvezetőjét választotta meg elnökének, egyúttal kamarai alelnöknek.

A választás Brumbauer József nyugdíjba vonulása miatt történt.

Brumbauer József 2004-től 2017 nyaráig állt a BPW Hungária Kft. élén. Ez idő alatt a Vas Megyei Kereskedelmi és Iparkamara elnökségi munkájában, tagozatvezetőként, alelnökként is tevékenyen részt vett. Többször képviselte megyénk vállalkozóinak érdekeit Brüsszelben, az Európai Vállalkozások Parlamentjében. Munkásságát több díjjal is elismerték, így többek között birtokolja az „Év Vasi embere”, a „Vas megye gazdaságáért” díjat. Idén a járműgyártás fejlődését szolgáló több évtizedes munkája, valamint a helyi gépészmérnökképzés elindításában játszott szerepe elismeréseként a Magyar Érdemrend Lovagkeresztje kitüntetésben részesült.

Az Ipari tagozat új vezetője Kiss Zsoltné a ciklus elejétől kezdve meghatározó tagja az Elnökségnek. A biológusmérnök végzettségű cégvezető irányítja a vaskeresztesi MAM Hungária Kft-t, mely térségünk egyik legjobban fejlődő vállalata. Az ő munkásságát is elismerték már, a Vas Megye Közgyűlés Elnökének Emlékplakettjével. A leköszönő alelnök, Brumbauer József elégedettségét fejezte ki a választás eredményének ismeretében.

Alelnök asszony megválasztásához szívből gratulálunk!