Üdvözöljük a

Szellemivagyon-diagnózis szolgáltatás innovatív kkv-knak | Vas Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Szellemivagyon-diagnózis szolgáltatás innovatív kkv-knak

Szerző: Pesthy Zsuzsanna | 2017. október 10.

A Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala - az Európai Szabadalmi Hivatal támogatásával - térítésmentes szolgáltatást vezetett be azon vállalkozások részére, melyek a szellemi vagyonuk jogi védelmének biztosításában érdekeltek a nemzeti és nemzetközi versenyképességük megtartása és növelése érdekében.

A szellemivagyon-diagnózis szolgáltatás igénybevétele olyan innovatív vállalkozásoknak ajánlott, amelyek a kutatás-fejlesztés területén lépéseket tesznek és hatékonyan kívánják felhasználni a szellemitulajdon-védelem eszköztárát.

A felmérés iránti igényt egy jelentkezési lap kitöltésével és a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatalához való eljuttatásával (elektronikusan sztnh@hipo.gov.hu, levélben 1081 Budapest, II. János Pál Pápa tér 7.) jelezheti bármely innovatív mikro-, kis- és középvállalkozás.

A felmérés alapja egy személyes interjú, amelynek célja a vállalkozás tevékenységének, fejlesztési elképzeléseinek a megismerése.

A Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala valamennyi tudomására jutott információt szigorúan bizalmasan, üzleti titokként kezel.

 

 

 A jelentkezési lap ezen a linken érhető el:

 

http://www.sztnh.gov.hu/sites/default/files/kinek/08_szellemivagyon-diagnozis_jelentkezesilap.pdf