Üdvözöljük a

RAKTÁROZÁS MENEDZSMENT – Az MLBKT SCM Tréning Központja szervezésében | Vas Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

RAKTÁROZÁS MENEDZSMENT – Az MLBKT SCM Tréning Központja szervezésében

Szerző: Pesthy Zsuzsanna | 2017. április 20.

Fókuszban a raktár-optimalizálás

Egyedülálló képzést hirdet meg Tréning Központunk, amely a raktár-optimalizálással kapcsolatos tudnivalók és a szabályozás aktualitásainak ismertetése mellett gyakorlati feladatokkal segíti elsősorban a raktárvezetők, de a logisztikai vezetők, anyaggazdálkodók munkáját is.

A raktárlátogatási program során a Hungarian Alliance Logistics Kft. (Renault) raktárépületét tekintjük meg, majd konkrét monitoringrendszer használatával mérési és egyéb feladatokat végzünk. A mérések és feladatok, azok pontos értékelésének elsajátításával a résztvevők képessé válnak arra, hogy hasonló módszerekkel saját cégüknél is azonosítani tudják a fejlesztést igénylő folyamatokat.

A tréning harmadik napján interaktív szimulációs környezetben dolgozunk, ahol a résztvevők különböző szerepekben próbálják ki magukat.

A háromnapos tréning során a résztvevők válaszokat kaphatnak a saját cégük raktármenedzsmentjével kapcsolatos kérdéseire is. Kiemelten foglalkoznak a raktári mutatószámokkal, valamint olyan gyakorlati ismereteket sajátíthatnak el, amelyeket azonnal alkalmazhatnak vállalatuk raktárgazdálkodási folyamatainak fejlesztése érdekében.

 

Jelentkezési határidő: 2017. április 30.

 

Képzési napok: 2017.05.30-31. és 2017.06.07.

 

Helyszín: Győr

 

Kapcsolódó anyagok: