Üdvözöljük a

PénzSztár verseny | Vas Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

PénzSztár verseny

2016. november 14.

A Nyugat-dunántúli régió legjobb csapata a SZOSZSZC Horváth Boldizsár Közgazdasági és Informatikai Szakgimnázium csapata lett.

Közel 1000 négyfős középiskolás csapat részvételével, október 13-án indult immár negyedik alkalommal a legnagyobb hazai pénzügyi-gazdasági vetélkedő, a PénzSztár.

A verseny fő célja, hogy játékos formában felmérje a diákok tudását, fejlessze pénzügyi kultúrájukat, egyúttal segítse a középiskolákat pénzügyi oktatási innovációs törekvéseik megvalósításában.

A küzdelem 2 online selejtezővel kezdődött, amelyről az elért összesített pontszámok alapján iskolánk csapata, a HITELJÁRÓKERET továbbjutott a megyei selejtezőbe.

 

Csapattagok (12.B osztályból):                     Felkészítő tanár: Kardos-Balassa Krisztina

  • Molnár Alexandra
  • Bokor Patrik
  • Ferencsák Donát
  • Lang Dániel

A megyei fordulót október 27-án tartották a szombathelyi NAV Vas Megyei Adó- és Vámigazgatóságának dísztermében, ahol a HITELJÁRÓKERET csapat 1. helyezést ért el, így ők, mint Vas megye legjobb PénzSztár csapata képviselték a megyét a regionális középdöntőn.

A régiós fordulót november 10-én Győrben, a NAV Győr-Moson-Sopron Megyei Adó- és Vámigazgatóságának dísztermében tartották, ahol a HITELJÁRÓKERET csapat 1. helyezést ért el, így ők, mint a Nyugat-Dunántúl legjobb PénzSztár csapata képviselik a régiót a november 24-én, Budapesten megrendezésre kerülő országos elődöntőn.

 

Gratulálunk a csapatnak, a felkészítő tanárnak és a csapat munkáját segítő tanároknak!

 

 

Forrás: http://www.hbsz-szhely.hu/2016/11/13/penzsztar-verseny-a-nyugat-dunantuli-regio-legjobb-csapata/