Üdvözöljük a

Open4Business | Vas Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Open4Business

Szerző: Pesthy Zsuzsanna | 2018. június 18.

 A Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara, az Enterprise Europe Network nemzetközi hálózat, a Dél-Dunántúli Gépipari Klaszter, a Holland Királyság Budapesti Nagykövetsége és komoly nemzetközi tapasztalattal rendelkező magyar vállalkozások együttműködésében

2018. október 3-5 között immár harmadik éve kerül megrendezésre az Open4Business konferencia és nemzetközi üzletember találkozó Pécsett.

Igen sokszínű, az aktuális kérdéseket és a legújabb trendeket átfogó szakmai programokkal várják a résztvevőket. A tematikus rendezvények idén kifejezetten a kreatív-, az IT- és a gépipari szektorokat célozzák meg, nem véletlenül, hiszen ezek az ágazatok kiemelkedő szerepet játszanak a baranyai gazdaság előrelépésében. Az ágazatok folyamatos fejlődésében és a régióban való megszilárdulásában különösen fontos szerepet kapnak a nemzetközi kapcsolatok, illetve együttműködések, amelyekből néhány már a korábbi Open4Business rendezvényeknek köszönhetően született meg.

 

Már megkezdődött a regisztráció a tárgyalásokra. Jelenleg 10 országból közel 30 profilt és 50 együttműködési ajánlatot tekinthetnek meg az érdeklődők:

 

 

https://open4business2018.b2match.io/

Kapcsolódó anyagok: