Üdvözöljük a

Modern Vállalkozások programja | Vas Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Modern Vállalkozások programja

Szerző: Pesthy Zsuzsanna

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara által koordinált-, kormányzati támogatással megvalósuló program fő célja, hogy segítsen ledolgozni a hazai kis-, és középvállalkozások jelentős lemaradását az informatika üzleti célú használata terén. Ennek érdekében a több pilléren nyugvó projekt egyik legfontosabb küldetése a szemléletformálás-, az informatikai eszközöktől, megoldásoktól való idegenkedés leküzdése.

Október 13-án közel 60 vállalkozás képviselője vett részt a Modern Vállalkozások programjának szombathelyi állomásán.

A rendezvényen elhangzó szakmai előadások, mind tartalmukban, mind stílusukban közérthetőek voltak, segítettek a napi munka szintjére hozni a korszerű ismereteket.  Az előadásokat szekcióülések és konzultáció követte. Az eseményen 9 kiállító is részt vett, akik bemutatták termékeiket és szolgáltatásaikat.

A projekt keretében minden megyében dolgozik IKT tanácsadó, aki ingyenes felmérést végez a csatlakozó vállalkozásoknál és tanácsot ad a további fejlesztésekre vonatkozóan. A résztvevő vállalkozások megkapják a Digitálisan Felkészül Vállalkozás (DFV) minősítést, melynek birtokában plusz 5 % vissza nem térítendő támogatáshoz juthatnak bizonyos informatikai GINOP pályázatokon.

 

A rendezvénysorozat következő Vas megyei állomása Sárváron lesz november 23-án.

 

Vas megyei IKT tanácsadó: Nagy Tibor

Mobil: +36 20 942 2112

Email: nagy.tibor@ginop-mkik.hu

www.vallakozzdigitalisan.hu