Üdvözöljük a

Mit ér a cég nélkülem? | Vas Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Mit ér a cég nélkülem?

Szerző: Szabó Tímea | 2017. március 17.

Az Emberfejlesztés Kft. a Vas Megyei Kereskedelmi és Iparkamarával együttműködve egy szimpózium keretében világítja meg a generációváltással kapcsolatos problémákat, feladatokat.

Az előadóink - akik egyben elméleti s gyakorlati szakemberek - összegzik az elmúlt 25 év hazai tapasztalatait, és a többgenerációs nemzetközi példákat elemezve mutatnak rá a lehetséges kihívásokra. Ezt követően lehetőség van a téma megvitatására néhány helyi családi vállalkozás vezetőjének története nyomán, gazdasági, jogi, humán erőforrás szemszögből pedig szakértőink adnak válaszokat a felmerülő kérdésekre.

A világ cégeinek többsége családi tulajdonban van, tőlük származik a GDP több mint fele, ők adnak munkát a foglalkoztatottak meghatározó többségének.”

                                                                                                                                                                        Dr Konczosné Dr Szombathelyi Márta

 

Mi következik ebből:

Nagy hangsúlyt kap az utódlás folyamata, hiszen óriási a felelősség az alkalmazottakkal, az öröklött tudással és az elért eredményekkel szemben.

 

Feladat:

Minőségi igényként ezért fontos a mindenkori elvárásoknak megfelelő, éppen aktuális készségek és tudás birtoklását, elsajátítását helyezni kitűzendő célként egy cég vezetése elé, így biztosítva a folyamatos fejlődést s a mindig időszerű azaz pillanatról pillanatra korszerű tudás meglétét.

 

Jöjjön el rendezvényünkre. Keressük együtt a megoldást!