Üdvözöljük a

Kedvezményes szolgáltatások kamaránknál – új elemekkel bővült a kínálat | Vas Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Kedvezményes szolgáltatások kamaránknál – új elemekkel bővült a kínálat

További elemmel bővült a Vas Megyei Kereskedelmi és Iparkamaránál igénybe vehető kedvezmények köre. A szaktanácsadások és a gazdaságfejlesztéssel összefüggő segítségnyújtás mellett, a cégek rendszeres kiadásainak csökkentéséhez egyedi kedvezményes földgáz, biztosítási díj és mobilszolgáltatói tarifarendszer kidolgozásával járult eddig is hozzá.

Mindezek mellett most már lízinget igényelhet a vállalkozás személy- és tehergépjárművek, valamint termelő gépek finanszírozásához, a Vas megyei vállalkozások részére biztosított egyedi kedvezménnyel. Partner vállalkozásunkkal, a Direkt Leasing Kft-vel együttműködve, személyesen vagy online biztosítunk megoldást tervei megvalósításához. Az elérhető kalkulátor segítségével - http://lizingkalkulator.hu/ - számításokat lehet végezni a finanszírozásra vonatkozóan. Kamarai igazolással az önkéntes kamarai tagok, mint a "Kamarai Elit Klub" kedvezményezettjei, további díjkedvezményekre jogosultak!

Természetesen továbbra is élnek a korábban már meghirdetett kedvezményes szolgáltatási lehetőségek. A vállalkozások a csoportos energiabeszerzés lehetőségét kihasználva jelentős mértékben csökkenthetik a költségeiket. Csoportos ajánlatkérés esetén ugyanis jóval kedvezőbb a szolgáltatók árképzése. Azaz, aki csatlakozik, nagy eséllyel tud lefaragni a havi számláinak a végösszegéből.

A kiadáscsökkentési lehetőségek sora azonban itt nem ér véget. A kamara ugyanis a mobiltelefon tarifákhoz kapcsolódóan is lehetővé teszi a csoportos beszerzést. A VMKIK-nak ezzel is egyértelműen célja, lehetővé tenni a vállalkozásoknak, hogy rendszeres megtakarításon keresztül konkrét anyagi előnyre tegyenek szert.

A VMKIK és az egyik telekommunikációs cég közötti megállapodásnak köszönhetően lehetséges, hogy a jelentkező vállalkozások egy rendkívül kedvező tarifacsomagra váltsanak. A vállalkozásoknak azt feltétlenül mérlegelniük kell, hogy a hűségidő felmondásával megéri-e változtatniuk. De mivel az átállás folyamatos, ezért a hűségidő letelte után is lehetséges a kedvezményes tarifacsomagra történő váltás. A cég most további kedvezményes eszközöket, csomagajánlatokat biztosít a vállalkozásoknak. Ezeket a csatolt dokumentumokban találják.

A csoportos beszerzésekhez tartozó harmadik elem a vállalkozások vagyon- és felelősségbiztosítására vonatkozik. Az elv hasonló a másik két szolgáltatáshoz: a kamara azt vállalja, hogy a vállalkozásoktól kapott alapparaméterek alapján megversenyezteti a biztosítási ajánlatokat a megyében működő nagy biztosító társaságok között a szolgáltatási színvonal, a szolgáltatási tartalom, illetve az árképzés szempontjából. Ezután a vállalkozás szintén kap egy indikatív ajánlatot, amit össze tud vetni az eddigi biztosításaival. Ezáltal mérlegelheti, hogy megéri-e számára biztosító társaságot váltania.

Kapcsolódó anyagok: