Üdvözöljük a

Kamarai választás 2020 - Választási névjegyzék | Vas Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Kamarai választás 2020 - Választási névjegyzék

2020. március 26.

Az idei évben választásokat tart a magyar kereskedelmi és iparkamarai rendszer. A Vas megyei vállalkozók is szavazhatnak azokra, akiket érdemesnek tartanak arra, hogy a jövőben a vállalkozások érdekeit képviseljék.

Tisztelt Vállalkozásvezető,

 

Mint arról több fórumon is hírt adtunk, az idei évben választásokat tart a magyar kereskedelmi és iparkamarai rendszer. Ön Vas megyei vállalkozóként a megyében szavazhat azokra, akiket érdemesnek tart arra, hogy az Ön vállalkozásának, tagozatának érdekeit képviselje.

A VMKIK elnöksége által felállított menetrendnek megfelelően március 16-tól, a kamara székházának titkárságán (Szombathely, Honvéd tér 2, emelet) munkaidőben megtekinthető a választási névjegyzék, amely listán a választójoggal rendelkező cégképviselő neve található. Ismételten felhívjuk szíves figyelmét, hogy a kamarai választásokon a vállalkozás képviseletében csak a névjegyzékben található természetes személy szavazhat.

A kialakult járványügyi vészhelyzet miatt különös tekintettel kell lennünk egymásra, így a mai naptól, a fertőzés veszélyét elkerülendő, az alábbi intézkedéseket vezetjük be:

A névjegyzék személyes megtekintésére március 30-ig:

  1. előzetes időpont - egyeztetéssel a 94/501-850-es telefonszámon
  2.  rövidített napi időtartamban, hétfőtől péntekig 8-12 óra között
  3. szájmaszk kötelező viselése mellett
  4. egy időben egy fő részére van lehetőség.

Fentiek helyett, a minél kevesebb személyes kontaktus elkerülése érdekében kérjük, hogy a névjegyzékben szereplő, az Ön vállalkozását érintő adatokról lehetőleg a kamara titkárságán telefonon 94/501-850 vagy emailben, a vmkik@vmkik.hu címen érdeklődjön. A válaszokat a félreértések elkerülése végett kizárólag emailben, írásos formában adjuk meg, így kérjük, email-címét a telefonban is adja meg. Amennyiben 24 órán belül nem kapna választ kérdésére, kérjük, ismételje meg a megkeresést!

Fenntartjuk a jogot, hogy a járványügyi helyzet súlyosbodása esetén a személyes betekintés időtartamát és módját tovább korlátozzuk, de a névjegyzék vonatkozó adatainak telefonos és email-ben történő egyeztetésére, megismerésére ezután is lehetőség lesz.

Fenti intézkedések haladéktalanul, jelen tájékoztató megjelenésének időpontjában életbe lépnek.

Köszönjük szíves megértését és együttműködését!

 

Szívélyes üdvözlettel

 

Balogh Károly Zsolt

Főtitkár

Vas Megyei Kereskedelmi és Iparkamara