Üdvözöljük a

Kamarai hozzájárulás - Március 31-ig kell a kötelező hozzájárulást befizetni | Vas Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Kamarai hozzájárulás - Március 31-ig kell a kötelező hozzájárulást befizetni

Szerző: Pesthy Zsuzsanna | 2020. január 2.

Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a kötelező kamarai hozzájárulás befizetési határideje 2020. március 31! Az ötezer forintos hozzájárulás teljesítését megteheti átutalással, vagy személyes befizetéssel bármely OTP Bank fiókban az alábbi OTP számlaszámra: 11747006-20222972, továbbá kamaránk ügyfélszolgálatán (Szombathely, Rákóczi Ferenc u. 23.).  Átutalás/befizetés esetén a közlemény rovatban szíveskedjenek feltüntetni a vállalkozás adószámát.

 

Aki már a korábbi években regisztrált, annak idén csak a kötelező kamarai hozzájárulást szükséges befizetnie. Ha a nyilvántartott adataiban változás történt, akkor az internetes felületen vagy személyesen ügyfélszolgáltató irodánkban szíveskedjen javítani és pontosítani a nyilvántartott adatokat.

A regisztráció nem jelent önkéntes kamarai tagságot! Az önkéntes kamarai tagoknak is kötelező az éves hozzájárulás, ami a kamarai tagdíjba beleszámít!

A hozzájárulásról számla nem készül, az a banki bizonylat, illetve befizetési pénztárbizonylat alapján költségként elszámolható.

A gazdálkodó szervezetek az adataikban történt változást kötelesek bejelenteni 5 napon belül a területileg illetékes kereskedelmi és iparkamarához. A változások bejelentése díjmentes.

A kamarai nyilvántartással, illetve a kamarai szolgáltatásokkal kapcsolatos bővebb információ, a vállalkozással kapcsolatos változások bejelentése: tel.: 94/506-641, vagy Email: regisztracio@vmkik.hu

További információ, online regisztráció.