Üdvözöljük a

II. VAS MEGYEI KARRIERHÉT - 2017. szeptember 25-29. Pályaorientációs show és Állásbörze 2017. szeptember 27-28. Aréna Savaria | Vas Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

II. VAS MEGYEI KARRIERHÉT - 2017. szeptember 25-29. Pályaorientációs show és Állásbörze 2017. szeptember 27-28. Aréna Savaria

Szerző: Pesthy Zsuzsanna | 2017. július 19.

Ismét karrierhetet, pályaorientációs show-t és állásbörzét rendez Szombathelyen a Vas Megyei Kereskedelmi és Iparkamara a Vas Megyei Kormányhivatallal közösen.

A rendezvényre várjuk mindazon munkáltatók jelentkezését, akik Vas megye területén álláslehetőséget kínálnak, vagy fontosnak tartják a pályaorientáció kérdését, a szakmák bemutatását a jövő munkavállalói részére.

A megyei Állásbörze egyik legfontosabb célkitűzése az érdeklődők és a munkaerő-piaci szereplők közötti kapcsolatok építése, a munkaerő-piaci kereslet és kínálat közelítése illetve a két fél közötti kommunikációs lehetőségek biztosítása. Ezért a szervezők minél több olyan fórumot, tanácsadást szeretnének biztosítani, ahol a munkaadók és jövőbeli munkavállalók kölcsönösen informálódhatnak a legfontosabb aktualitásokról, információkat szerezhetnek döntéseik meghozatalához.

A szervezők a kiállításon való részvétel mellett számos programot is kínálnak a résztvevő cégeknek. A Karrierhét tervezett programjai között szerepel munkajogi konferencia, női karriernap, HR szakmai program, munkaerőpiaci munkáltatói és szakképzési fórum.

 

JÖJJÖN EL, LEGYEN KIÁLLÍTÓNK!

LEGYEN AKTÍV RÉSZTVEVŐJE RENDEZVÉNYÜNKNEK!

 

 

A 2017. július 31-ig jelentkező cégek 10% kedvezményt kapnak a csomagárakból. Az önkéntes kamarai tag vállalkozásoknak további 5% kedvezmény jár a megjelölt időpontig történő jelentkezés esetén.

 

 

Kérdés esetén a szervezők készséggel állnak rendelkezésre a következő elérhetőségeken:

 

e-mail: gov.kamara@vmkik.hu

 

telefon: 94/501-850