Üdvözöljük a

Idén is keresik a Savaria Karnevál tortáját | Vas Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Idén is keresik a Savaria Karnevál tortáját

Szerző: Pesthy Zsuzsanna | 2017. július 21.

A Savaria Történelmi Karnevált szervezők nemcsak a kulturális programokra helyeznek nagy hangsúlyt, hanem kulináris élményeket is kínálnak az idelátogatóknak. Ehhez keresnek kreatív, vállalkozó szellemű cukrászokat, cukrászdákat!

A Savaria Turizmus Nonprofit Kft., a Savaria Történelmi Karnevál szervezője, ezúton pályázatot hirdet a Savaria Történelmi Karnevál tortája 2017 címmel.

A karnevál tortája az lehet, melyet a rendezvény tiszteletére alkotnak, korábban még nem árusítottak és ízvilágában, díszítésében a karnevált idézi.

A recept megalkotásánál, tartsa szem előtt, hogy a versenymunkák nem tartalmazhatnak fogyasztásra alkalmatlan összetevőt és díszítést, valamint alkoholt sem.

Amennyiben a nevezni kívánt torta összetevői között különleges alapanyag vagy gyümölcs is szerepel, kérjük, ügyeljen arra, hogy az augusztusban is könnyen beszerezhető legyen!

A versenyre nevezni kerek tortaformában készített tortával lehet.

Amennyiben a Pályázat felkeltette érdeklődését, kérjük, hogy július 28-ig jelezze részvételi szándékát a savariaturizmus@gmail.com e-mail címen, vagy a Karneválirodán (9700 Szombathely, Aréna u. 8.) a nevezési lap kitöltésével, melyhez kérjük, mellékelje a torta receptjét is!

A  Pályázó a nevezéssel egyidejűleg vállalja, hogy a zsűrizésre 2 db 16 szeletes tortát (szeletelve) biztosít.

 

 

Részletek és jelentkezési lap a mellékletben!