Üdvözöljük a

„Építsd a jövőd!” | Vas Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

„Építsd a jövőd!”

Szerző: Pesthy Zsuzsanna | 2017. október 24.

Rajzpályázat általános iskolák felső tagozatos diákjai számára - a Hefele Menyhért Építő – és Faipari Szakgimnázium és Szakközépiskola felhívása.

.

Rajzold le, milyennek látod a jelen építészeti kultúráját, hogyan képzeled el a jövő építészetét? Milyenek lesznek a jövő városai, épületei? Hol és miben laknak majd az emberek 50-100 év múlva?

Rajzold le építés közben, hogy Te milyen házat építenél/építtetnél majd magadnak. Mutasd be, hogy milyen építőipari szakembert láttál már dolgozni (pl: kőműves, burkoló, ács, festő, vasbetonszerelő stb.), vagy milyen építőipari szakmát választanál magadnak.

Nagyon fontos! Dolgozzanak az építőmunkások a műveden!!!

A3-as és A4-es méretű szabadkezes, szabadon választott festészeti és grafikai technikával készült műveket várunk!

 

A pályázat érvényességének feltétele: minden pályázó a rajz hátoldalára írja rá a nevét, életkorát, iskolájának nevét, iskolai évfolyamát, felkészítő tanárának nevét, saját elérhetőségét (postacímét és a szülei email címét) és a mű címét.

 

A pályázatok beadási határideje: 2017. november 10.

 

A pályaműveket szakmai zsűri értékeli. A kiválasztott alkotásokból kiállítást szervezünk, melynek megnyitójára és az ünnepélyes eredményhirdetésre 2017. 11. 20-án az „Építsd a jövőd!” építőipari szakmai találkozó keretében 13.00 órakor kerül sor .

Díjazás: Mindkét korcsoportban 1-3 díj és1-1 közönségdíj kerül kiosztásra,és korcsoportonként a 4-8. helyezett alkotást is jutalmazzuk. A díjak kiadásának a jogát fenntartjuk!

A pályázathoz ötleteket szintén az iskola honlapján találhatsz „Ötletek rajzpályázathoz” címszó alatt.

http://www.hefele.sulinet.hu/

 

 

 

Részletek a mellékletben.

Csatolt állományok: