Üdvözöljük a

Design Management Díj pályázati felhívás | Vas Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Design Management Díj pályázati felhívás

Szerző: Pesthy Zsuzsanna | 2019. május 28.

A Magyar Formatervezési Tanács tíz éve, 2009-ben alapította a Design Management Díjat, a designmenedzsment szemléletű vállalatirányítás elismerésére. A Díj célja, hogy bemutassa, a designmenedzsment szemlélet, annak vállalatmenedzsmentbe történő integrációja hogyan járul hozzá egy-egy szervezet küldetésének megvalósításához, illetve, hogy elismerje ennek kiváló hazai példáit.

A korábban elismert szervezetekben közös, hogy üzletvitelükben stratégiai fontosságú és működési folyamataikat áthatja a „design thinking” megközelítés, élményteremtésre törekedve sikeresen váltanak ki pozitív érzelmeket a felhasználókban, szem előtt tartják a társadalmi felelősségvállalás és a fenntarthatóság szempontjait, s mindezen értékek részeivé válnak a vállalati kultúrának. Az elmúlt évek díjazottja volt többek között a SIXAY Bt. – sixay furniture, a HAMERLI / 1861 Kesztyűmanufaktúra Pécs, a Rózsavölgyi Csokoládé Kft., a Hello Wood Kft., a GIA Form Kft., a Cserpes Sajtműhely Kft., valamint a TUNGSRAM-Schréder Kft.

Várják azon szervezetek nevezését, akik magukénak vallják a Díj által közvetített értékeket, továbbá ezen működési elvek alkalmazását tekintik sikerük zálogának.

A Design Management Díjon a nevezés, egyidejűleg a dokumentáció beküldésének határideje: 2019. július 1.

A Design Management Díj jelölésének határideje: 2019. június 6.

A Díj elismertjei az október 4-13. között megrendezésre kerülő Design Hét Budapest fesztiválunk kiemelt eseményeként kerülnek bemutatásra.

Csatolt állományok: