Üdvözöljük a

Családbarát Munkahely a Vas Megyei Kereskedelmi és Iparkamara | Vas Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Családbarát Munkahely a Vas Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

Szerző: Pesthy Zsuzsanna | 2019. december 13.

A Családbarát Hely tanúsító védjegyre Magyarország egész területéről pályázhattak a versenyszférából, közszférából és a nonprofit szektorból, illetve mikro-, kis-, közepes és nagyvállalatok egyaránt. A védjegyet két kategóriában ítélték oda: Munkahely és Szolgáltató Hely kategóriában.

A háromszintű, egymásra épülő rendszer kezdete a Bronz fokozat megszerzése, amelyre most lehetett pályázni. A további, folyamatosan fejlődő és bővülő családbarát intézkedések bevezetése után egy magasabb kritériumrendszernek megfelelve lehet majd egy év elteltét követően továbblépni az Ezüst fokozatra. Ennél a fokozatnál a pályázó már jogosultságot szerezhet a működését támogató különböző kedvezmények igénybevételére.

A Vas Megyei Kereskedelmi és Iparkamara egyike volt a több, mint ezer pályázónak, s el is nyerte a tanúsító védjegy bronz fokozatát.

 

 

 

 

A pályázati eljárás során az ősszel került sor a helyszíni auditvizsgálat lefolytatása, melyen a pályázati anyagban benyújtott tények és adatok vizsgálata történt meg. Az auditorok az ellenőrzés során mindent rendben találtak, így kamaránk elnyerte a Családbarát Hely tanúsító védjegy bronz fokozatát.

Ez a védjegy hitelesen bizonyítja a munkavállalók és a szolgáltatást igénybe vevők számára, hogy a védjegy tulajdonosa családbarát szemléletű, azaz családbarát munkahelyként működik, illetve családbarát szolgáltatást nyújt, mely egyúttal a szervezet társadalmi felelősségvállalását is igazolja.

A tanúsítvány átadására ünnepélyes keretek között 2019. december 11-én, Budapesten az Uránia Filmszínházban került sor, ahol a 180 nyertes pályázó, köztük a Vas Megyei Kereskedelmi és Iparkamara képviselője is, ünnepélyes keretek között vette át a Családbarát hely tanúsító védjegy Bronz fokozatát Novák Katalintól, az Emberi Erőforrások Minisztériuma család- és ifjúságügyért felelős államtitkárától.

 

 

 

Csatolt állományok: