Beruházásait már évi nettó 0 %-os kamattal is finanszírozhatja

2019. szeptember 2.

A Széchenyi Kártya Programot koordináló, KAVOSZ Zrt. törekszik, hogy eleget tegyen a kkv-k finanszírozási igényeinek és a szektor fejlődését szolgálja.

 A kkv szektor visszajelzései alapján fejlesztik a Programot, ami mára egy hat elemből álló finanszírozási palettát kínál. A SKIK ügyfélszolgálati irodáiban is igényelhető hitelek egymásra épülnek és akár egyidejűleg is felhasználhatók.

2017 szeptembere óta a Széchenyi Kártya Programban igényelhető maximális hitelösszeg a korábbi 50 helyett 100 millió forintra emelkedett. A termékekre eddig több mint 350 ezer igénylést nyújtattak be és több mint 290 ezer kártyát adtak át. A kihelyezett hitelösszeg több mint 2300 milliárd forint.

A vállalkozásoknak olcsó, gyors, alacsony fedezet-igényű és áttekinthető feltételrendszerű finanszírozás kell.

A fejlesztési és beruházási célú hitelek kamata az állami kamattámogatásnak köszönhetően jelenleg évi nettó 0,0%.

A Széchenyi Kártya „klasszik” az átmeneti pénzügyi gondok megoldására szolgáló folyószámlahitel. A Széchenyi Forgóeszközhitel akár 3 éves futamideje miatt kifejezetten alapanyagok, árukészletek finanszírozását teszi lehetővé, a Széchenyi Beruházási Hitel pedig a vállalkozások fejlesztéseit, beszerzéseit segíti, jelenleg 0,0 %-os nettó évi kamattal.

A Programon belül elkülönült feltételrendszerrel működik az Agrár Széchenyi Kártya Konstrukció, mely keretében magasabb összegű (akár teljes) hiteldíj-támogatás is igényelhető a fagyok miatt terméskiesést elszenvedő fás szárú gyümölcstermesztők, valamint a kedvezőtlen piaci helyzetből adódó jövedelem kieséssel érintett sertéstenyésztő mezőgazdasági vállalkozások számára.

 

A hitelekről bővebb információ és igénylés a kamara ügyfélszolgálatán.

( Szombathely, Rákóczi Ferenc u. 23.

Ügyfélfogadás: hétfő: 08:00-18:00

kedd-szerda- csütörtök-péntek: 08:00-13:00

Pergel Bea: 94/506-645)

 

 

 

 

 

Kapcsolódó anyagok: