Üdvözöljük a

Agromashexpo | Vas Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Agromashexpo

Szerző: Pesthy Zsuzsanna | 2016. december 12.

Január 25-28. között a Hungexpo Budapesti Vásárközpont területén, az Agromashexpo szakkiállításon kedvezményes közösségi bemutatkozási lehetőséget biztosít az AMC, 600 m2-es alapterületű, fűtött AMC-sátrukban, mely a kiállítókon túl konferenciaprogramoknak is helyet ad. 

Az AgromashExpo és az Agrárgép Show nemzetközi és hazai szinten is elismert, elsőszámú gépipari és logisztikai szakkiállítások, melyek idén 38 ezer négyzetméteren, 349 kiállítóval kerültek megrendezésre a Hungexpo, Budapesti Vásárközpontban a Magyar Kert és Szőlészet és Pincészet kiállításokkal együtt. A látogatói szám 45 ezer fős mértékének köszönhetően hazai viszonylatban az OMÉK után a második leglátogatottabb rendezvény-együttesnek minősül.

Az agrárszakma csúcsrendezvényén ismét jelen lesznek a piacvezető márkák és kisebb vállalkozások, speciális szolgáltatásokat nyújtó cégek. A forgalmazók mellett a hazai gépgyártók szövetségének (MEGOSZ) tagjai nagyszabású bemutató keretében vonultatják fel a magyarországi gépgyártás újdonságait. A MEGFOSZ (Mezőgazdasági Eszköz- és Gépforgalmazók Országos Szövetsége) tulajdonában lévő AgrárgépShow keretein belül pedig megjelenik a hazai gépforgalmazók színe-java.

 

Közösségi részvétel

Az AMC jövőre is közösségi megjelenést tervez az AgromashExpo és az Agrárgép szakkiállításokon. Egységstandokból álló kiállítói szigeten árubemutatásra, információszolgáltatásra és tárgyalások lebonyolításához nyújtunk lehetőséget. A kiállítási részen kívül számos konferenciának és fórumnak ad otthont 600 m2-es fűtött, modern sátrunk, mely a főbejáratokhoz közel, a kiállítási központ közepén kerül felállításra.

A kóstoltatás, árusítás megengedett, egy kivétellel: helyben fogyasztandó termékek árusítására nincs lehetőség.

Miért érdemes kiállítóként részt venni?

 

-              Az AMC segítségével minimális ráfordítás mellett vehetnek részt ezen a nagyszabású rendezvényen.

-              4 kiállítás egy időben, egy helyen, a nagy látogatottság garantált.

-              Az önmagában is figyelemfelkeltő AMC-sátor frekventált elhelyezésének, a számos vásárterületi reklám és megelőző PR munkának köszönhetően a látogatók biztosan felkeresik sátrunkat.

-              Fizetőképes látogatók fordulnak meg ezen a rendezvényen, akik vásárlási hajlandósága jelentős.

 

 

 

Részvételi díj: 50 000 Ft + ÁFA

Tartalmazza:

  • a közösségi stand elveivel egyező, minden kiállító részére egységes méretű, 3*3 méteres egységstandot, melynek a felszereltsége a következő: falak, szőnyeg, világítás, információs pult, bárszék, kör alakú tárgyalóasztal négy székkel, frízfelirat, dugalj, 3 kW áramfogyasztás, szemetes, fogas, közös raktár használat
  • 2 db kiállítói bérletet
  • 1 db parkoló bérletet
  • 10 db ingyenes látogatói meghívót a partnerek meghívására
  • regisztrációs és marketing díjat (mely a következőket tartalmazza a társkiállítók részére: korlátlan wifi használat, online katalógus alapbeiktatás, online kiállítói rendszerbe kerülés – saját adatokkal való feltöltés lehetősége, link a kiállító honlapjára, 1 db céglogó, 1 db márka (logó), 1 db újdonság (képpel) megjelenítésének lehetősége 3 tematikai csoportban)
  • teljes körű szervezést és koordinálást az AMC. felelős munkatársa által a kiállítás nyitása előtti szakaszban és a kiállítás üzemelése alatt a helyszínen is
  • az AMC különböző kommunikációs csatornáin keresztül (honlap, hírlevél, Facebook, sajtóközlemény) a kiállítási megjelenésről folyamatos tájékoztatást

Nem tartalmazza:

a céges képviselő(k) utazási, áruszállítási költségeit

 

Jelentkezési határidő:

2016. december 16.

Jelentkezés módja: Jelentkezési lap visszaküldése

Jelentkezésük csak visszaigazolás után tekinthető elfogadottnak.