Üdvözöljük a

Vállalati gyorsdiagnosztika - Ismeretlen utak a sikerhez | Vas Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Vállalati gyorsdiagnosztika - Ismeretlen utak a sikerhez

Szerző: Pesthy Zsuzsanna | 2019. március 18.

 Műhelymunka Vas megye cégvezetőinek.

2019. márc. 27. 14:00-17:00, helyszín: VMKIK, Szombathely, Honvéd tér 2.

…a hazai kis- és középvállalatok messze elmaradnak nyugati társaiktól, mert nem végeznek elegendő hozzáadott értékkel bíró munkát, és hogy Vas megyére ez különösen igaz?

…a magyar, gyorsan növekvő cégek vezetői 2x olyan jónak ítélik meg vezetői eszköztáruk minőségét, mint ahogyan azt a tényleges intézkedések alátámasztanák?

…a digitalizáció, a dolgozói bevonás vagy a vezetői eszköztár viszonylag gyorsan fejleszthető, a versenyképességet alapvetően befolyásoló tényezők?

Vas megye gazdasági fejlődésének egyik legfőbb akadálya a munkaerőhiány, ami már-már napi szinten határozza meg a vállalatok működését. Mindezt aközben, hogy a cégeknek helyt kell állniuk a digitalizáció és az IPAR 4.0 erőterében és a versenyképességben folytatott küzdelemben. De ki marad meg a piacon, és mi határozza meg a megyei vállalkozó szféra alkalmazkodási és növekedési képességét?

A három órás műhelymunka ezekre a kérdésekre keresi a választ.

A zártkörű műhelymunka meghívottjai Vas megye kiemelt vállalkozásainak vezetői, a VMKIK elnökségének tagjai, a Kamara vezetői csapata.

  • egy vállalati diagnosztikai eszköz bemutatását és azonnali hasznosítási lehetőségét
  • vállalati fejlesztési utakat
  • a résztvevőkkel folytatott gyümölcsöző eszmecserét olyan aktuális és a Vas megyei cégeket kiemelten érintő témákról, mint az IPAR 4.0 vagy a dolgozók megtartása
  • közös gondolkodást a Vas megyei gazdaság támogatásáról, fejlesztéséről

Takács Attila: az IFKA nKft. IPAR 4.0 programjának szakmai vezetője, lean szakember, aki olyan cégeknél végzett folyamat- és vezetői fejlesztést, mint a LEGO, TEVA, Continental, ELMŰ, stb.

Kálmán Edina: az IFKA nKft. szervezetfejlesztési csoportjának vezetője, közel 17 éves tapasztalattal a vállalati innovatív szervezet- és vezetőfejlesztési programok terén. Speciális szakterületei: vállalati stratégia, verseny-társelemzés, belső szervezettség és versenyképesség összefüggései.

Jelentkezés március 20-ig a vmkik@vmkik.hu emailcímen! Jelentkezzen minél előbb, hisz korlátozott a résztvevők létszáma!

 

 

Időpont: 2019. 03. 27. 14:00
Jelentkezés határideje: 2019. 03. 20. 17:00