Üdvözöljük a

Külpiaci tájékoztató fórum | Vas Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Külpiaci tájékoztató fórum

Szerző: Takács Tamás | 2015. május 12.

2015. június 22-26. között kerül megrendezésre a külgazdasági attasé hálózat éves értekezlete a Külgazdasági és Külügyminisztérium szervezésében.

Az egész hetet felölelő szakmai program keretein belül (25-én és 26-án) első alkalommal nyílik lehetőség a magyar cégek képviselőinek részvételére az értekezleten, ahol egyrészt a külpiacokkal kapcsolatos tájékoztatókat hallgathatnak meg a világ 74 országában dolgozó külgazdasági attasék előadásában, továbbá 10 perces one-to-one találkozók keretében vehetik fel a kapcsolatot az érdeklődő üzletemberek a külgazdasági diplomatákkal.

A nyílt nap célja, hogy a kis- és középvállalkozási szektor külpiacra lépéséhez segítséget nyújtson, továbbá külpiaci tapasztalatokkal rendelkező vállalkozások esetében az üzleti együttműködések további bővítéséhez, új piacokon való megjelenéséhez járuljon hozzá.

Az értekezleten való részvétel a cégek képviselői (max. 2 fő cégenként) számára regisztrációhoz kötött.

A kitöltött regisztrációs lapot legkésőbb 2015. május 29-ig szükséges visszaküldeni a szakdiplomata@mfa.gov.hu e-mail címre.

A Külgazdasági és Külügyminisztérium a regisztrációk beérkezését követően ad a programról további részletes információt az érdeklődők számára.