Üdvözöljük a

Élelmiszerhigiéniai fórum vendéglátóipari vállalkozások részére | Vas Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Élelmiszerhigiéniai fórum vendéglátóipari vállalkozások részére

Szerző: Szabó Tímea | 2014. február 21.

A Vas Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Élelmiszerhigiéniai fórumot szervez a vendéglátóipari vállalkozásoknak, melyre tisztelettel meghívjuk Önt és/vagy munkatársát.

A rendezvény

 

helyszíne:

Vas Megyei Kereskedelmi és Iparkamara konferencia terme

9700 Szombathely, Honvéd tér 2.

 

időpontja:

2014. március 13. 14.00 óra

 

témakörök:

- Aktuális jogszabályváltozások

- Új konyhatechnológiai eljárásokkal (konfitálás, sous vide) összefüggő szabályok

- A hatósági ellenőrzés szempontjai

- Milyen alapanyagok és milyen feltételekkel vehetők át őstermelőtől?

- Átvehető-e magánszemélytől gomba, ha rendelkezik gombaszakértői igazolással?

 

előadó:

Dr. Csenárné dr. Berkes Piroska, a Vas Megyei Kormányhivatal Élelmiszerlánc-biztonsági és Állategészségügyi Igazgatóság szakértője

 

Az előadáson való részvétel díjtalan, de előzetes jelentkezéshez kötött.

 

A csatolt állományokban található a meghívó és a jelentkezési lap.