Üdvözöljük a

Be Smart startup verseny | Vas Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Be Smart startup verseny

Szerző: Pesthy Zsuzsanna | 2019. január 16.

Immáron 9. alkalommal rendezi meg a Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány Be Smart versenyét, amelyen a legígéretesebb startupok értékes hazai és nemzetközi szereplési, valamint kapcsolatépítési lehetőségeket nyerhetnek.

A most meghirdetett versenyen kiválasztott startupok részt vehetnek

- a dublini Futurscope-on, a tech világ egyik legdinamikusabban növekvő fórumán, 2019. március 28-án,

- bekerülhetnek a Rheinland Pitch on Danube április 3-i magyarországi elődöntőjébe, amelynek győztese egyenes ágon bejut Németország legnagyobb startup versenyének düsseldorfi döntőjébe.

- A Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány vezetése alatt álló Interreg V-A Slovakia-Hungary Cooperation Program EYES projektjében szlovák és magyar intézmények konzorciuma meghirdeti, a speciálisan szlovák és magyar startupok részére szervezett, Be Smart versenyt. A nyertes kiállítói lehetőséget kap a 2019. április 4-én a Bálnában megrendezésre kerülő Budapest Startup Fórumon, amely a think.BDPST kísérő rendezvénye, valamint kiállíthat és részt vehet versenyzőként a nemzetközi think.BDPST Start-up Expon.

- A portugál piac iránt érdeklődők 2019. május 21-23. között a lisszaboni Smart Cities Summit-on kapnak bemutatkozási lehetőséget.

A BVK Be Smart versenyére bármilyen területen tevékenykedő startupok jelentkezhetnek, témamegkötés nélkül, kivéve a lisszaboni Smart Cities Summit kiállítást, ahol a tágan értelmezett smart city témakörben várják az innovatív megoldásokat.

A szervező partnerek olyan startupok jelentkezését várják, amelyek a piacra lépés fázisán már túl vannak, vagy legalább prototípussal rendelkeznek.

A kiválasztás két fordulóban zajlik.

Jelentkezési határidők

1. forduló:

Írásbeli pályázatok benyújtásának határideje: 2019. január 28. (hétfő) 12:00

2. forduló:

A második fordulóban a bíráló bizottság által kiválasztott startupok képviselői 3 perces angol nyelvű pitch-ek keretében mutatják be vállalkozásukat a zsűri előtt. A nyerteseket a verseny után írásban értesítjük.

A 2. forduló tervezett időpontja: 2019. február 5. (kedd)

 

 

További részletek a csatolmányban!