Üdvözöljük a

„Új Karrier Magyarországon – New Career In Hungary” Európai Online Állásbörzére (EOJD) | Vas Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

„Új Karrier Magyarországon – New Career In Hungary” Európai Online Állásbörzére (EOJD)

2017. október 25.

Az esemény remek lehetőséget biztosít cégbemutatkozásra, a munkáltatói márka és a szabad pozíciók, karrierlehetőségek népszerűsítésére, a potenciális jelöltek előválogatására és interjúztatására is. A részvétel sokat segíthet abban, hogy képzett, gyakorlattal és idegennyelv-tudással rendelkező munkavállalókat találjanak, valamint a korábbinál nagyobb körben, az európai munkaerőpiacon is megszólíthassanak potenciális jelölteket.

Az online börze 2017. november 22-én szerdán 10.00 és 16.00 óra között zajlik a https://www.europeanjobdays.eu/en/newcareerinhungary   weboldalon, melynek keretében a munkaadók és a munkavállalók határokon átívelő módon találhatják meg egymást.

 

Az idei esemény fókuszában elsősorban az IT, gyártás, gyógyszer- és vegyipar, valamint a szolgáltatások, Szolgáltató Központok (SSC-k) és a call centerek területén kínált betölthető álláshelyek állnak, de egyéb ágazatokból is szívesen látjuk a hazai vállalatok regisztrációját és karrierlehetőségeit.

A részvételhez csupán regisztrálniuk kell a www.europeanjobdays.eu weboldalon kiállítóként a november 22-i „NEW CAREER IN HUNGARY” eseményhez. Ezt követően feltölthetik cégbemutatójukat (lehetőség van videó vagy prezentáció sugárzására is), a megpályázható állásajánlataikat. Az állásbörze ideje alatt az érdeklődő jelentkezőkkel akár ütemezett videochates interjúkat is folytathatnak. A kiállító cégek nyilvános profiljai és a feltöltött állásajánlatai az esemény befejezése után is elérhetőek maradnak az EOJD weboldalán.

Az online börzén való részvétel minden regisztrált vállalat számára teljesen költségmentes.

A „Új Karrier Magyarországon – New Career In Hungary” Európai Online Állásbörzével (EOJD) kapcsolatban további információt és szakmai segítséget, tanácsokat nyújtanak Önöknek:

 

Nagy Anita - EURES-tanácsadó

E-mail: nagy.anita@gyor.gov.hu

Telefon: +36 (96) 795-887

 

Farkas László - EURES-tanácsadó

E-mail:  laszlo.farkas2@ngm.gov.hu

Telefon: +36 (1) 896 3409

Mobil: +36 (30) 829 0186

Kapcsolódó anyagok: