Üdvözöljük a

Az Európai Parlament Kommunikációs Főigazgatóságának 2017-os évre vonatkozó pályázati felhívása | Vas Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Az Európai Parlament Kommunikációs Főigazgatóságának 2017-os évre vonatkozó pályázati felhívása

2017. augusztus 8.

Az Európai Parlament Kommunikációs Főigazgatósága új pályázati felhívást hirdetett meg online és offline kommunikációs tevékenységek támogatására, melyek az Európai Parlament identitásának, szerepének és politikai jellegének jobb megértését célozzák.

A Kommunikációs Főigazgatóság meghirdette események kategóriában pályázati felhívását, a pályázatok leadási határideje 2017. szeptember 15.

Az „események” kategóriába beletartozik minden olyan, politikailag nem részre hajló online vagy offline (lehetőleg webes tartalommal rendelkező) esemény, mint például szemináriumok, konferenciák, viták, vitafórumok, kiállítások, versenyek, vagy kulturális és sportrendezvények, melyeknek célja egy kommunikációs platform létrehozása az állampolgárok számára.

Megvalósítási időszak: 2017. december 15. - 2018. június 30. közötti időszakban

Az események kategóriában a sikeres pályázatnak nem feltétele partnerségi megállapodások kötése.

Az EP társfinanszírozása a projektek teljes költségének maximum 60%-át fedezi.

A pályázati felhívással kapcsolatos kérdéseket az alábbi e-mail címen lehet feltenni:

dgcomm-subvention@ep.europa.eu

 

A pályázati űrlap, valamint a kitöltési útmutató erről az oldalról tölthető le: http://www.europarl.europa.eu/contracts-and-grants/hu/20150201PVL00100/Támogatások

 (Directorate General for Communication – Financial support for communication actions (media and events) - Grants 2017 – Events)