Üdvözöljük a

18. Nyelvparádé a Millenárison | Vas Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

18. Nyelvparádé a Millenárison

Szerző: Pesthy Zsuzsanna | 2017. augusztus 29.

Szeptember 8-10-ig naponta 10:00-18:00 óráig a Millenáris D épületében színes szakmai programokkal, megújult kínálattal és rengeteg újdonsággal várja az érdeklődőket Magyarország legnagyobb, nyelvtanulási lehetőségeket felvonultató kiállítása.

Újdonság: Nyelvparádé Joker!

A kiállítók minden évben számos kedvezményt biztosítanak Neked, azonban idén csavartak még egyet a dolgon, hogy a kedvedben járjanak! Egyedülálló lehetőséget biztosítanak, hogy extra kedvezményekhez juthass, ehhez pedig nem kell mást tenned, mint kiváltanod a Nyelvparádé Jokert, melynek árát többszörös értékben levásárolhatod az akcióban részt vevő kiállítók standjánál. A számos kedvezmény mellett a Jokerrel olyan extrákat is igénybe vehetsz, mint a fotópályázaton való nevezés.

 

Ízelítő az idei programból:

Dalpályázat a Honeybeast és a Bagossy Brothers Company zenekarokkal

Lehet, hogy benned is elveszett egy műfordító?  Fordíts Honeybeast vagy Bagossy Brothers Company refrént, válj híressé és irány Málta vagy Anglia!

Multikulti – avagy kultúrák találkozása - Fotópályázat a Nextfoto támogatásával

A pályázat célja, hogy fotósszemmel mutassuk meg a minket körülvevő kultúrák mindennapjait. Rengeteg féle ember mozog, szórakozik, sétál, beszélget, sportol, kulturálódik, vagy egyszerűen csak végzi a mindennapi teendőit körülöttünk. Most Te is segíthetsz, hogy jobban megismerjük őket! Küldj képet a pályázatra, mutassuk meg együtt a kulturális sokszínűséget!  Ha Te vagy a legjobb, akár haladó fotótanfolyamon vagy páros portfólió fotózáson is részt vehetsz! Kattints a részletekért!

 Táncos Flashmob a Shrayam Dance Universe közreműködésével

A tánc közös nyelv a különböző kultúrák között. Tegyük most ezt közösségi élménnyé is egy táncos Guinnes-rekord-kísérlet keretei között! Keresd a koreográfiát a Nyelvparádé weboldalán, sajátítsd el, és kapcsolódj be Te is a hatalmas táncos élménybe! 

Módszertani konferencia nyelvtanároknak

Szeptember 8-án a szervezők várnak minden újdonságokra nyitott nyelvtanárt a 21. századi készségek és a nyelvtanulás című módszertani konferencián. A szórakoztató, informatív és gyakorlati-fókuszú előadásokat a szakma legjelesebb képviselői tartják.